Siilinjärven Ponnistus ry

Siilinjärven Ponnistus on perinteikäs yleisseura, jossa toimii nykyisin neljä aktiivisesti toimivaa jaostoa: Mäki, Painon- ja voimanosto, Voimistelu ja Yleisurheilu. 

SiiPon toiminta kokonaisuudessaan on merkittävää siilinjärveläisten nuorten ja aikuisten liikuttajana ja vapaa-ajan ohjaajana eri urheilulajien parissa.

Seuramme arvot ovat: 

Suvaitsevaisuus - jokainen harrastaja, liikkuja ja tavoitteellisemmin urheileva on tervetullut Siilinjärven Ponnistuksen toimintaan ikään, sukupuoleen tms. katsomatta. Jokainen mukana oleva liikkuja saa pätevää ja tasapuolista ohjausta ja/tai valmennusta liikkujan tatotaso huomioiden.

Innostuneisuus - toimintamme on innostavaa ja kiinnostusta herättävää

Ilo - harjoituksissa esille tulee liikunnan riemu ja ilo olla yhdessä toisten liikkujien kanssa. Valmentajilla ja ohjaajilla on positiivinen ote ohjaukseen ja hymy on kaikilla herkässä.

Panostaminen laatuun - toiminta on laadukkaasti järjestettyä. Valmentajia ja ohjaajia koulutetaan säännöllisesti ja seuraa johdetaan huolellisesti. Jäsenistön toiveet ja tarpeet otetaan huomioon.

Onnistumisen elämykset - harjoitukset on suunniteltu niin, että toiminnassa mukana olevien on mahdollista kokea onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua

Siilinjärven Ponnistuksen visio - Siilinjärven Ponnistus järjestää monipuolista toimintaa Siilinjärven ja lähikuntien asukkaille. Seuran kilpailullinen menstys on kansainvälistä tasoa. Toiminta on liikunnallisesti monipuolista ja innostaa kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia omaehtoiseen liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin. Tavoitteena on olla Siilinjärven suurin urheiluseura.

Siilinjärven Ponnistuksen eettiset linjaukset - Kaikki lapset, nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita harrastuksen pariin. Jokainen harrastaja saa ohjausta omalla taitotasollaan. Seuran toiminta on päihteetöntä ja terveellisiä elämäntapoja korostavaa. Kaikilla valmentajilla ja seuratoimijoilla on mahdollisuus koulutukseen.

Kauden 1.10.2021 - 30.9.2022 Jäsenmaksujen suuruudet:

Siilinjärven Ponnistus on päättänyt vuosikokouksessa jäsenmaksujen suuruudet kaudelle 2023-2024, seuraavasti:

Henkilöjäsenmaksu 15€

Perhejäsenmaksu 30€

Kannattajajäsenmaksu yksityishenkilö 30€

Kannattajajäsenmaksu yritys 100€

Käytetyin seuralyhenne

SiiPo

Suomen Urheiluliiton virallinen lyhenne on

SiilPo